UA

Нагорода за корпоративну культуру і підтримку працівників

Нагорода за корпоративну культуру і підтримку працівників

ОТП Банк отримав відзнаку від компанії FranklinCovey Ukraine – глобального лідера оцінювання, впровадження та тренінгів з ефективності, довіри, продуктивності, продажів та стратегій. Зокрема, перемогу ОТП Банку було присуджено у номінаціях «Посилення корпоративної культури в часи війни» та «Підтримка працівників у часи війни».

Відзнаки було вручено на конференції «Корпоративні цінності та культура – 2023», що відбулася в Києві.

«Ця подія і ця нагорода є надзвичайно важливою для нас як для роботодавця, адже з початку повномасштабної війни ми докладали усіх зусиль, аби уберегти людей. Зокрема, навесні 2022 року 320 співробітників та членів їхніх сімей отримали допомогу з переїздом до Угорщини, Болгарії, Румунії та Молдови. Ще 325 працівників та членів їх сімей ми забезпечили житлом у західних областях України. Банк закуповував критично важливі ліки, коли вони були в дефіциті, проводив уроки з математики для дітей працівників, коли школи повноцінно не працювали», – розповіла Крістіна Фехер, HR директорка ОТП Банку.

Вона відзначила, що програми підтримки та залучення працівників є гнучкими і змінюються відповідно до ситуації в країні. «Люди – це найвища цінність. І ми увесь час робимо усе, аби надати працівникам якомога більше турботи, соціальної захищеності – попри війну та постійне емоційне напруження. Ми зміцнюємо командний дух, організовуємо заходи – онлайн та офлайн – під час яких люди можуть відчути себе частиною міцною та потужної команди. Челенджі, читацький клуб, семінари з психологічної підтримки, медичний патронаж – усе це і багато іншого реалізує банк, аби зміцнювати корпоративну культуру і дбати про людей», – підкреслила К.Фехер.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація