UA

Сума вкладень клієнтів ОТП Банку в ОВДП у жовтні перевищила 1 млрд грн

Сума вкладень клієнтів ОТП Банку в ОВДП у жовтні перевищила 1 млрд грн

Клієнти ОТП Банку – фізичні особи придбали ОВДП на загальну суму 1 млрд 111 млн грн в еквіваленті протягом жовтня. Про це повідомив член правління ОТП Банку з розвитку роздрібного бізнесу Олег Клименко.

«Майже 80% цінних паперів у жовтні було придбано нашими клієнтами саме через застосунок OTP Bank UA. Тобто вони мали змогу напряму виходити на аукціони Міністерства фінансів і купувати державні облігації за ціною міністерства. За обсягами «доларові» інвестиції стали найбільшими – майже 20 млн дол США  (88%) вклали наші клієнти у військові державні облігації через мобільний застосунок протягом минулого місяця», – відзначив банкір.

Як наголосив банкір, це — перші підсумки придбань держпаперів через застосунок на аукціонах, адже такий сервіс було запущено на початку жовтня п.р. За його словами, зручність і швидкість оформлення угод приваблює як нових, так і діючих інвесторів в ОВДП серед клієнтів банку. «Крім того, це також можливість допомогти економіці країни», – розповів О.Клименко.

Нагадаємо, ОТП Банк у жовтні став першим банком, що відкрив своїм клієнтам доступ до унікального сервісу: можливості купувати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП) напряму на аукціонах Міністерства фінансів України через мобільний застосунок OTP Bank UA.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація