UA

Володимир Мудрий отримав нагороду SEED Excellence Award

Володимир Мудрий отримав нагороду SEED Excellence Award

Володимир Мудрий, голова правління ОТП Банку, Україна, отримав нагороду від SEED Executive School, закладу освіти для керівників у регіоні ЦСЄ, що розташований у Будапешті. Нагорода була вручена під час щорічної зустрічі SEED Connect - Alumni Event.

Як зазначили представники комітету SEED Excellence Award, Володимир Мудрий продемонстрував визначні професійні та лідерські результати на посаді голови правління OTП Банку під час подолання складної економічної, соціальної та гуманітарної кризи після російського вторгнення. SEED Executive School відзначила його активну участь і підтримку заходів та ініціатив українських економічних, фінансових та банківських організацій, а також діяльність на посаді голови ради Незалежної асоціації банків України (НАБУ) з червня 2023 року.

SEED Executive School була заснована в 2014 році з метою надання високоякісної освіти у регіоні ЦСЄ для розвитку менеджерів і лідерів найвищого рівня, здатних конкурувати з міжнародною елітою.

Сьогодні SEED Executive School нараховує понад 2000 учасників і випускників, її програмне портфоліо охоплює всі рівні організації від лідерів до менеджерів, і є надійним партнером для більш ніж 200 регіональних компаній.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація