UA

Demo Day в ОТП Банку: команди презентували нові проєкти та рішення для клієнтів

Demo Day в ОТП Банку: команди презентували нові проєкти та рішення для клієнтів

В ОТП Банку відбувся Demo Day Q4 2023 – захід для «продуктових» команд працівників, які представили нові ініціативи та найкращі рішення для роздрібного, корпоративного бізнесу та digital-напряму.

«Demo Day це як відкрити завісу та побачити, як народжується магія, яку згодом бачать клієнти. Це саме ті сервіси й продукти, яких так чекають наші клієнти. Ми зараз перебуваємо на шляху трансформації в емоційний банкінг. Тож сьогодні основне завдання полягає у створенні й розвитку superapp із соціальною місією. Це про застосунок, який не буде орієнтований суто на банківські послуги, а стане комунікаційною платформою, дасть клієнту можливість брати участь у соціальних та благодійних проєктах», – підкреслив голова правління ОТП Банку Володимир Мудрий.

Як зазначив, член правління ОТП Банку Олег Клименко, відповідальний за розвиток роздрібного бізнесу, «команди розробили неймовірну кількість ініціатив, що задають тренд та дозволяють Банку вигідно вирізнятися». За його словами, кожен з представлених продуктів та рішень заслуговує на визнання. «Хочу особливо наголосити на важливості розвитку опцій, що дозволяють клієнтам легко та зручно дбати про свої фінанси щодня», – додав він.

Так, презентовані на Demo Day рішення стосувалися:

  • балансу між якістю подання кредитної заявки клієнтом й легкістю та швидкістю її заведення;
  • автоматизації рутинних процесів на користь покращення сервісу, роботи з емоцією, зручним обслуговуванням;
  • спрощення процесу оплати клієнтами мобільного зв'язку, інтернету і телебачення, переведення грошей за комунальні послуги;
  • роботизації процесів та нових рішень для клієнтів і менеджерів.

Під час Demo Day Q4 2023 співробітники також мали змогу долучитися до Благодійного Різдвяного аукціону банку та позмагатися за надзвичайний лот – картину «ОТП Калейдоскоп». На ній представлено ексклюзивний дизайн картки, який найближчим часом клієнти Банку зможуть обрати у застосунку. Виручені кошти від лота будуть перераховані Superhumans Center на протезування українських героїв.

Demo Day, який Банк проводить для співробітників, це щоквартальна подія, на якій топменеджери ОТП Банку і залучені підрозділи обговорюють найактуальніші стратегічні проєкти, плани, проривні рішення, інноваційні ідеї та розробки у низці напрямів.

Як розповів Олег Клименко, захід для співробітників якісно еволюціонував протягом часу свого існування. «У нас поступово змінювалося розуміння того, про що і головне – для кого наш Demo Day. Ми починали з цілі поінформувати співробітників Банку, далі був етап дивувати, потім перейшли на сходинку нові знання і знайомства, згодом навчилися поєднувати користь і задоволення. Гадаю, що саме час закріпитися в розумінні «конкурувати ідеями». Адже через призму конкуренції за свідомість – розвиваються найкращі рішення і продукти. Знай свого клієнта, знай його запити на «jobs to be done», інсайти і болі, і ти зможеш побудувати найкращий продукт. А Demo Day – це теж продукт», – підкреслив О.Клименко.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація