UA

Загальна сума допомоги Superhumans Center за 2023 рік склала майже 27 млн грн

Загальна сума допомоги Superhumans Center за 2023 рік склала майже 27 млн грн

Загальна сума коштів, які перерахував ОТП Банк центру протезування та реабілітації Superhumans Center, склала майже 27 млн грн.

Нещодавно в Банку завершився благодійний Різдвяний аукціон, що проходив у застосунку OTP Bank UA і на якому були представлені знакові лоти від видатних особистостей: Валерія Залужного, Кирила Буданова, Першої леді України Олени Зеленської, мільярдера-філантропа Говарда Баффета, а також від відомих спортсменів, акторів, художників тощо. Загалом – 37 лотів. Сума коштів, зібраних під час аукціону, становить 5,8 млн грн. З них 2,9 млн грн – це прямі донати клієнтів, які зробили перекази у застосунку на допомогу Superhumans Center.

«Це вже другий великий благодійний аукціон, який ми провели, щоб зібрати кошти на протезування українців. Наші клієнти активно долучилися до ініціативи, за що ми їм дуже вдячні. Також висловлюємо подяку усім, хто передав лоти на продаж. Завдяки ним, їхній готовності підтримати, українці, які зазнали травм внаслідок бойових дій, отримують лікування й реабілітацію», – розповів СЕО ОТП Банку Володимир Мудрий.

«Заради допомоги ми всі об’єдналися разом: клієнти та співробітники банку, відомі люди та лідери думок для гідної справи. Пишаємося тим, що можемо допомагати українцям, як, наприклад, В’ячеславові, який до повномасштабної війни працював водієм-експедитором. Зараз В’ячеслав проходить реабілітацію, звикає обслуговувати протези ніг і готується до протезування рук», – підкреслила team-лідерка благодійного проєкту OTP Bank Helps Ukraine, директорка департаменту з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею ОТП Банку Леся Сирота.

Вона розповіла, що Банк вперше реалізував благодійний аукціон у застосунку, також вперше було додано опцію прямих донатів від клієнтів. «У подальшому будемо пропонувати не менш цікаві рішення, щоб залучати ще більше людей до внесків на підтримку Нескорених», – відзначила Л.Сирота.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України в 2023 році ОТП Банк також провів благодійний аукціон, під час якого зібрав понад 3 млн грн. Ще 5 млн грн Банк перерахував на створення на базі Superhumans Center освітнього центру для навчання протезистів, яких катастрофічно не вистачає в Україні.

Крім того, ОТП Банк щомісячно переказує Superhumans Center від 1 млн грн. Таким чином, загальна сума допомоги вже майже 27 млн грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація