UA

ОТП Банк отримав відзнаку в номінації «Кращий банк для нарахування зарплати»

ОТП Банк отримав відзнаку в номінації «Кращий банк для нарахування зарплати»

ОТП Банк посів третє місце у номінації «Кращий банк для нарахування зарплати» у межах щорічної премії Prostobank Awards 2024.

Як зазначається на сайті компанії «Простобанк Консалтинг», яка проводила дослідження, при визначені переможців враховувалися тарифи з відкриття та обслуговування карток, вартість поповнення та зняття коштів, а також здійснення переказів, тариф із зарахування зарплати, мережа банкоматів та терміналів тощо.

Серед переваг зарплатних карток від ОТП Банку є: можливість знімати готівку без комісії в усіх банкоматах України, а також в касах торговельних точок (комісія — 5 грн), безкоштовно поповнювати картку в мережі терміналів City24, користуватися карткою закордоном з вигідним курсом валют та без комісії за конвертацію, розраховуватися в торговельних мережах та Інтернеті без додаткових оплат, брати участь в акціях від Банку та партнерів.

Держателі зарплатних карток ОТП Банку мають змогу користуватися усіма зручними та корисними опціями лагідного мобільного банкінгу OTP Bank UA: відкривати та керувати ощадним вкладом з вільним доступом до коштів, оформлювати страхове покриття ризиків «шахрайських операцій» та «нещасних випадків», сплачувати за телефон, телебачення й інтернет, а також користуватися іншими сервісами.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація