UA

До свята закоханих: ОТП Банк провів корпоративний День донора

До свята закоханих: ОТП Банк провів корпоративний День донора

З нагоди Дня святого Валентина ОТП Банк спільно з організацією ДонорUA провели корпоративний День донора. У ньому взяли участь 34 співробітники головного офісу Банку, які здали кров на потреби Київського обласного центру служби крові.

За статистикою, один донор може врятувати життя трьох людей, таким чином, кров, зібрана під час заходу, зможе допомогти понад сотні українців. Загалом працівники здали більше 15 літрів крові, яку Центр крові використає при лікуванні поранених, тих, хто зазнав травм внаслідок нещасних випадків, а також при терапії важких видів недуг.

«Донорська кров є насправді стратегічним ресурсом, адже замінників їй просто не існує! Лише людина може врятувати того, хто потребує переливання крові, бо жодні медикаменти у такому разі не допоможуть. У наших сьогоднішніх умовах потреба в донорській крові зросла в рази. Тож участь у цьому заході – це внесок команди ОТП Банку у популяризацію та розвиток культури донорства в Україні», – розповіла team-лідерка благодійного проєкту OTP Bank Helps Ukraine, директорка департаменту з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею ОТП Банку Леся Сирота.

ОТП Банк має власну донорську традицію та проводить корпоративні Дні донора з 2021 року. Такі заходи дають можливість колегам разом пережити непересічний емоційний досвід, який єднає та надихає на добрі справи.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація