UA

ОТП Банк увійшов у топ-5 банків з найкращими умовами для аграріїв

ОТП Банк увійшов у топ-5 банків з найкращими умовами для аграріїв

АТ «ОТП БАНК» отримав нагороду від бізнес-порталу Delo.ua та журналу «TOP-100: Рейтинги найбільших» і увійшов у п’ятірку лідерів у номінації «Банк з найкращими умовами для аграріїв».

Надання фінансування для агровиробників – один з фокусних напрямів діяльності Банку. З 2017 році було запущено скоринговий проєкт «Агро Фабрика», серед його ключових продуктів – кредитування агробізнесу на обігові цілі під заставу фінансових аграрних розписок до 20 млн грн, до 3 млн грн – без застави. Також у межах «Агро Фабрики» діє велика кількість партнерських програм з українськими та міжнародними компаніями із виробництва насіннєвого матеріалу, засобів захисту рослин, мінеральних добрив, мікродобрив тощо. Дізнатися більше можна за посиланням.

Для підтримки аграріїв ОТП Банк реалізує ряд програм спільно з великими міжнародними партнерами – ЄБРР, Проєктом USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу», IFC.

Спільно з Проєктом USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу» ОТП Банк надає малим агропідприємствам пільгове кредитування за ставкою 7% річних у перший рік фінансування, а за умови придбання продукції у компаній-партнерів Банку – за ставкою 0,1% річних у перший рік дії кредитного договору.

ОТП Банк реалізує спільну з ЄБРР пільгову програму – надання кредитів з можливістю часткової компенсації їх суми для агровиробників під інвестиції в енергозберігаючі технології. Зокрема, мова йде про оновлення агротехніки сучасною продукцією.

З IFC Банк реалізує програму з розподілу ризиків за кредитами, наданими підприємствам ключових галузей економіки, зокрема агросектору.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація