UA

OTP Bank призначив нового члена Правління

Новим членом Правління і фінансовим директором АТ «ОТП Банк» призначений Тарас Олегович Проць. Пан Міклош Бебіак, який займав пост фінансового директора ОТП Банку з 2008 р., продовжить роботу в банку до закінчення терміну дії контракту, зосередивши зусилля на завершенні проекту річного фінансового звіту банку за 2012 рік.

«При виборі кандидатури на цю посаду ми керувалися кількома критеріями: по-перше, новий фіндиректор повинен бути висококваліфікованим експертом у сфері управління фінансами, щоб відповідати високій професійній планці ОТП Банку, а по-друге, він повинен володіти достатнім ідейно-енергетичним зарядом, щоб ефективно реагувати на нові виклики і кризові явища в банківській сфері. Ми вважаємо, що пан Проць у повній мірі відповідає цим вимогам. Від імені керівництва, я радий вітати Тараса в команді ОТП Банку», - прокоментував призначення Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Тарас Проць приступає до виконання обов'язків фінансового директора з 6 листопада 2012 р. В ОТП Банк він перейшов з Банку Форум (група Commerzbank), де він посідав посаду Члена Правління, відповідального за управління фінансами. До цього пан Проць працював у компаніях Deloitte & Touche (2007-2009 рр.) та UniCredit Group (2000-2007 рр.). Тарас Проць закінчив Міжнародний християнський університет (м. Київ), отримавши диплом бакалавра бізнес-адміністрування з відзнакою. А також здобув ступінь магістра за фахом «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» в Європейському Університеті (Київ). Вільно володіє англійською мовою.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація