UA

Ласкаво просимо до нового Private Banking відділення ОТП Банку!

Безперервно вдосконалюючи якість сервісу, в листопаді ОТП Банк відкрив у Києві спеціалізоване відділення для обслуговування клієнтів Private Banking і Premium Banking. Нове ексклюзивне відділення розташувалося за адресою: вул. Володимирська 92 / Жилянська 39, Київ.


Ласкаво просимо до нового Private Banking відділення ОТП Банку!

27 листопада 2014 року відбулася церемонія відкриття нового відділення «Європейське». Перерізавши символічну стрічку, голова правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач зазначив, що «в цьому дійсно європейському відділенні клієнти і співробітники ОТП Банку можуть відчути себе, як у Європі, не виїжджаючи з України». А член правління, який очолює роздрібний бізнес ОТП Банку, Володимир Мудрий доповнив, що «відкриття цього відділення - це наочне підтвердження намірів ОТП Банку й далі розвиватися і розвивати український банківський ринок».


Ласкаво просимо до нового Private Banking відділення ОТП Банку!

Дійсно, Private Banking відділення стало першим в Україні зразком європейського стандарту дизайну VIP-відділень, прийнятого материнським банком OTP Bank Plc. в Угорщині. В основу дизайну лягла західна концепція «флагманського» відділення, де все організовано з максимальною зручністю для клієнтів - від сучасних розкішних інтер'єрів до вже добре знайомих нашим клієнтам персональних менеджерів.


Ласкаво просимо до нового Private Banking відділення ОТП Банку!

У декорі приміщення використані виключно плавні лінії - від закруглених кривих на багатоярусних стелях до каплеподібних форм столів персональних менеджерів. Додаткове відчуття комфорту створює м'яка кольорова гамма, використана як в основному оформленні приміщення, так і в його текстильному декорі.

Враховуючи особливу потребу клієнтів даного сегменту в конфіденційності при обслуговуванні в банку, нове відділення оснащене індивідуальними переговорними кімнатами з матовим склом вітражних вікон і перегородок.

«Заможні клієнти в Україні очікують від банківського сервісу, насамперед, надійності, комфортності та конфіденційності. У нашому новому відділенні ми врахували всі ці фактори, і маючи в арсеналі досвід групи, ми робимо ще один крок у вдосконаленні своїх сервісів для українських клієнтів преміальних сегментів. Відділення «Європейське» повністю відповідає своїй назві», - зазначила Олена Колосвєтова, керівник напрямів Private Banking і Premium Banking АТ «ОТП Банк».  

Більш детально про можливості та переваги Private Banking і Premium Banking ОТП Банку Ви можете дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація