UA

У березні ОТП Банк видав населенню 225 млн грн кредитів

За підсумками роботи в березні 2014 року АТ «ОТП Банк» видав населенню нових кредитів на загальну суму 225 млн грн. Зокрема, банком було видано 127 млн грн нових кредитів готівкою і 72 млн грн кредитів в точках продажів. Приріст портфеля кредитних карток склав 26 млн грн. Більше того, внаслідок зменшення кількості гравців на кредитному ринку, в ОТП Банку в березні зафіксовано подальше збільшення кількості кредитних заявок від населення.

Незважаючи на складну фінансово-економічну ситуацію в країні, ОТП Банк продемонстрував свою здатність зберігати стабільну динаміку банківської діяльності за ключовими напрямами: залучення депозитів, кредитування, обслуговування банківських карток і платіжних доручень клієнтів без обмежень.

«На мій погляд, зазначені результати кредитування населення свідчать, в першу чергу, про те, що ОТП Банк продовжує стабільну повнофункціональну діяльність і що у банку вистачає капітальних ресурсів і ліквідності на забезпечення потреб населення у фінансуванні. А той факт, що ми є банком, який активно кредитує, обумовлює і нашу виважену, відповідальну політику щодо депозитних ставок. Як відомо, ставки на кредити безпосередньо залежать від ставок на депозити. Ми прагнемо вести політику зниження ставок, наскільки нам дозволяє ринкова кон'юнктура, щоб банківські сервіси в Україні наближалися за вартістю до європейських», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, за підсумками 2013 року ОТП Банк увійшов до п'ятірки лідерів у сегменті роздрібного кредитування за версією видання «Капітал» і став Фаворитом Успіху 2013 в номінації «Споживчий кредит» на думку споживачів у рамках щорічного Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація