UA

ОТП Банк запровадив сервіс CASH-IN для корпоративних клієнтів

Реагуючи на зростаючу потребу корпоративних клієнтів у швидкому зарахуванні коштів на рахунки, АТ «ОТП Банк» запровадив новий сервіс – CASH-IN для суб’єктів господарювання. Даний функціонал дозволяє зараховувати грошову виручку на рахунки компанії чи фізичної особи - підприємця, відкриті в OTP Bank, за допомогою мережі банкоматів банку.

Для подальшого зручного користування даною послугою, клієнтам необхідно виконати лише кілька простих кроків: відкрити корпоративний картковий рахунок (якщо рахунок не був відкритий раніше) та оформити корпоративну платіжну картку із спільним доступом до балансу рахунку для кожного держателя картки, який користуватиметься даним сервісом. Далі операція здійснюється через банкомат, як звичайне поповнення рахунку готівкою.

Послуга CASH-IN забезпечує суб’єктам господарювання низку вагомих переваг. По-перше, це можливість зарахування готівкових коштів на рахунки у режимі 24/7 через будь-яке відділення АТ «ОТП Банк» та одночасного використання картки для здійснення господарських витрат і розрахунків. По-друге, послуга CASH-IN призводить до зменшення видатків, пов'язаних із зарахуванням коштів на рахунки. І, нарешті, відсутність довгих черг і вільний режим здійснення операцій (клієнт сам обирає зручний для нього час) дають додаткову вигоду економії часу і підвищення комфорту.

«У своїх нововведеннях ОТП Банк завжди керується практичними потребами клієнтів. І ми знаємо, що у багатьох підприємств (як то магазини, салони, студії, кафе, ресторани, аптеки, готелі, тощо, поруч з якими знаходяться відділення банку) є потреба регулярно зараховувати виручку на поточний рахунок. Запропонована послуга CASH-IN вирішує питання зарахування коштів для таких клієнтів у зручний, швидкий і економний спосіб», - відзначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Детальніше про умови і порядок користування послугою CASH-IN корпоративні клієнти ОТП Банку можуть дізнатися у менеджера свого рахунку, на сайті ОТП Банку, або зателефонувавши до Довідкового центру банку за номером 0 44 490 05 26 (цілодобово).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація