UA

Додатковий плюс грошових переказів від OTP Bank

В ОТП Банку діє зручний і налагоджений функціонал грошових переказів за допомогою різних систем, що дозволяє клієнтам пересилати і отримувати гроші легко, швидко і надійно. До послуг клієнтів пропонуються відправлення та виплата переказів у гривні, доларах США і євро. Чотири системи грошових переказів, які пропонує ОТП Банк, є найбільш затребуваними в Україні та надають нашим клієнтам можливість оптимального вибору.

Так, за допомогою систем грошових переказів Western Union, MoneyGram, Contact і Leader, у клієнтів ОТП Банку є можливість швидких грошових переказів по всьому світу та по Україні. За кілька хвилин після відправлення грошовий переказ стає доступним для отримання адресатом у будь-якій країні світу, де є пункти обслуговування клієнтів. Також ОТП Банк пропонує своїм клієнтам послуги адресних переказів за допомогою систем Contact і Leader, які потребують трохи більше часу на доставку (від години до доби), але мають перевагу адресної видачі коштів (тобто відправник чітко вказує адресу отримання переказу).

Додатковим приємним плюсом до переваг переказів з ОТП Банком є спеціальний подарунок-сувенір. Його зможуть гарантовано отримати всі клієнти, які здійснять грошовий переказ в ОТП Банку в період з 19 серпня по 30 вересня 2013 року, відразу після проведення операції.

Нагадаємо, відповідно до Постанови Правління Національного банку України №496, без відкриття поточного рахунку клієнти можуть відправляти до 15 000 грн. на день і отримувати до 150 000 грн. на місяць. Детальніше про послугу грошових переказів в ОТП Банку можна дізнатися на сайті.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація