UA

OTP Bank разом з мережею ресторанів Carte Blanche дарує 10% знижку власникам преміальних карток

Розвиваючи партнерські програми, покликані забезпечувати додаткові переваги для клієнтів, ОТП Банк запровадив нову спільну програму з мережею ресторанів Carte Blanche. За умовами програми всім власникам преміальних карток від ОТП Банку (Visa Platinum / Private Banking, MasterCard – Quintessentially та MasterCard World / Premium Banking) надається 10% знижка на неперевершені частування від ресторанів Carte Blanche.

«Ми переконані, що подібні програми є, як зараз кажуть, «must have» для такої провідної банківської установи, як ОТП Банк. Адже саме такі люксові переваги забезпечують додаткову цінність преміальних банківських продуктів від ОТП Банку для їх власників. Я також вважаю, що вибір мережі ресторанів Carte Blanche у якості партнера є абсолютно органічним, оскільки саме в цих ресторанах відвідувачі насолоджуються ексклюзивністю, різноманітністю та комфортом високого рівня, і таке ж обслуговування надається і в OTP Bank», - зазначила Олена Колосвєтова, керівник бізнес-ліній Premium Banking та Private Banking АТ «ОТП Банк».

«Співпраця з ОТП Банком – це стратегічне партнерство, в рамках якого кожна сторона інвестує накопичений досвід, щоб запропонувати своїм клієнтам максимум переваг! Це важливий етап розвитку сервісу і впровадження нових ексклюзивних послуг, як в банківській сфері, так і в ресторанній. Ми переконанні, що дана програма стане ще одним компліментом для наших гостей-власників преміальних карток від ОТП Банку!» – прокоментувала генеральна управляюча мережею ресторанів CARTE BLANCHE

Carte Blanche – це мережа з 15-ти успішних ресторанів під управлінням компанії Concord Group: ресторан «Конкорд», Fashion Cafe «Марокана», Touch cafe, сигарний бутік La Casa del Habano, ресторан сучасної української кухні «Курені», Va Bene bistro, ресторанний комплекс бізнес-центру «Парус»: Boccaccio ristorante, Boccaccio Pizzeria, Parus Cafe, ресторани розважального комплексу Arena Entertainment: Beer House, Sport Zona, Karaoke, Martini Terrazza, Bacardi Terrace, нічний клуб Decadence House. Ексклюзивні інтер'єри, бездоганний сервіс та авторська кухня - візитна картка Carte Blanche.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація