UA

Тарифний пакет «Вигідний+» від ОТП Банку – вигідне рішення для вашого бізнесу

ОТП Банк вже звично активно відповідає на нові потреби бізнесу клієнтів і модифікує свої продуктово-сервісні пропозиції. Відтепер юридичним особам-корпоративним клієнтам банку доступний цільовий тарифний пакет «Вигідний+».

Тарифний Пакет «Вигідний +» розроблений переважно для клієнтів малого та середнього бізнесу, які орієнтовані на внутрішній ринок України і здійснюють розрахунки в національній валюті.

У тарифному пакеті представлений необхідний перелік послуг для зручного і вигідного ведення щоденної діяльності компанії:

  • приваблива вартість відкриття та обслуговування рахунку;
  • безкоштовне користування сервісом Cash-in, який дозволяє вносити виручку на рахунок компанії через банкомат в режимі 24/7;
  • корпоративна картка як зручний і сучасний інструмент проведення господарських та представницьких розрахунків, що забезпечує клієнтові незалежність від режиму роботи банку;
  • пільгові тарифи на операції зарахування готівкових коштів на рахунки у національній валюті.

Строк дії тарифного пакету складає 6 місяців з можливістю пролонгації ще на 6 місяців.

«Аналізуючи ситуацію на фінансовому ринку України, ми розуміємо нагальну потребу представників середнього та малого бізнесу в надійному фінансовому партнері. Саме тому ми започаткували низку цільових пропозицій для невеликих компаній щодо надання високоякісного та водночас доступного сервісу у великому європейському банку. Для забезпечення базових потреб бізнесу в банківському обслуговуванні ми пропонуємо комплекс основних послуг за вигідною ціною та запрошуємо скористатися якісним сервісом», - зазначила Ольга Волкова, Начальник Управління корпоративних продажів малим та середнім клієнтам АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, нещодавно ОТП Банк також презентував нові сервісні пропозиції для корпоративних клієнтів.

Зокрема, ОТП Банк впровадив механізм автоматичного проведення платежів у системі дистанционного банкинга клієнт-банк «OTP Online». Ще одним сервісним нововведенням став тарифний пакет «Технічна підтримка», що надає клієнтам пріоритетне обслуговування в рамках роботи із системою дистанційного банкінгу клієнт-банк «OTP Online». А наступним кроком ОTП Банку в напрямку покращення якості обслуговування стало впровадження послуги онлайн-замовлення виписки за корпоративними картковими рахунками на електронну адресу.

Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація