UA

Нові можливості мобільного додатку OTP Smart

Шановні клієнти,


Повідомляємо, що на сьогоднішній день вже доступна нова версія додатку OTP Smart для операційних систем Android та iOS.

Нижче – перелік нових можливостей для Вас.


Карти

Погашення кредитної картки

Тепер Вам у деталях кредитної картки (в розділі «Операції») доступна кнопка «Погашення кредитної лінії» - це окрема форма, на якій Ви можете ознайомитися з інформацією про власну кредитну лінію і відразу ж її погасити зі свого карткового, поточного чи ощадного рахунку.


Зміна лімітів

Реалізована можливість зміни лімітів за платіжними картками.

В деталях карти доступна опція «Зміна ліміту за карткою» Зміна ліміту за карткою, де Ви маєте можливість cамостійно змінити ліміти на зняття готівки в банкоматах, а також на торгові операції та розрахунки в мережі Інтернет. Для цього достатньо ввести бажані суми та підтвердити операцію динамічним паролем (токен / SMS).


Зміна PIN-коду

Тепер Ви можете самостійно змінити PIN-код за Вашою карткою. Опція доступна в меню кожної картки (закладка «Операції»).

Звертаємо Вашу увагу, що встановити/замінити PIN-код можливо лише для карти, випущеної після 01 січня 2016 року.

Оплата згідно тарифів Банку.


Активація / блокування карток

Реалізована проста форма блокування і активації карток.

Заблокувати / активувати карту можна буквально в 3 кліки (у розділі «Карти» обираємо «Заблокувати карту» Заблокувати карту, натискаємо «ОК») + введення динамічного паролю (токен / SMS). Заблокувати можна будь-яку активну карту.

Для активації карти потрібно натиснути Активація карти в правому нижньому куті розділу «Карти», та підтвердити динамічним паролем.

З метою безпеки активувати можна лише нову (тільки випущену) картку і картку, заблоковану з загальним статусом блокування.


Перекази

Проведення переказів іншим клієнтам ОТП Банку за номером карти

Для Вашої зручності реалізована спрощена форма заповнення внутрішньобанківських переказів. Тепер достатньо зазначити номер карти одержувача платежу.


Відкриття строкового депозиту

Відтепер відкриття ощадного рахунку спрощене: Вам достатньо обрати відповідний пункт меню в розділі «Депозити», або натиснути «Відкрити депозит» внизу початкової сторінки OTP Smart, вибрати поточний рахунок, кошти з якого будуть використані для відкриття депозиту, вибрати в меню депозитний продукт, вказати суму та строк депозиту та підтвердити операцію динамічним паролем (токен / SMS).


Синхронізація налаштувань

Відтепер налаштування, здійснені у web-версії OTP Smart (наприклад, відображення/приховування рахунків, здійснення переказів між своїми рахунками без підтвердження динамічним паролем тощо) розповсюджуються також на мобільний додаток OTP Smart.


Геолокація терміналів партнерів

На карті банкоматів та відділень ОТП Банку також доступний перегляд банкоматів та терміналів партнерів Банку. Для цього потрібно у фільтрі в правому верхньому куті мапи увімкнути опцію «Партнери».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація