UA

ОТП Банк відповідає на найпоширеніші запитання

Як працюють відділення?

Нагадуємо, що на час карантину усі відділення АТ «ОТП Банк» змінюють графік роботи: робота з клієнтами відбуватиметься з 09:00 до 17:00, операційна каса працюватиме з 09:30 до 16:00. Окрім того, не працюватимуть денні каси подовженого дня та каси у післяопераційний час.

Відділення «Набережне» у м. Київ працює з 10:00 до 17:00 у будні, субота та неділя - вихідні.

ОТП Банк відповідально ставиться до здоров’я кожного зі своїх працівників та відвідувачів, тому рекомендує скористатися он-лайн сервісами замість візиту в банк.

Чи необхідно одягнути маску для відвідування відділення?

Так, захисна маска є обов’язковою для обслуговування у відділенні.  ОТП Банк піклується про ваше здоров'я та здоров'я ваших близьких, тому закликаємо дотримуватися тимчасових рекомендацій під час відвідування відділення:

  • заходьте до приміщення відділення ЛИШЕ тоді, коли буде вільний співробітник: на 1 співробітника – 1 відвідувач;
  • якщо усі менеджери зайняті, чекайте своєї черги на свіжому повітрі біля відділення. Співробітник обов’язково запросить вас, коли буде вільний;
  • дотримуйтеся дистанції між собою та співробітником банку не менше 1м.;
  • якщо у вас є симптоми захворювання та/або відсутня захисна маска, банк залишає за собою право відмовити в обслуговуванні у відділенні.

Перерва для забезпечення дезинфекції - з 12:30 до 13:00.

Ви надаєте кредитні канікули чи пільгові умови на час карантину?

З 1 березня до 30 квітня 2020 року згідно із законом №533-IX штрафні санкції чи підвищені відсоткові ставки для тих осіб, які не зможуть вчасно погашати свої кредитні платежі, застосовуватись не будуть.

З метою мінімізації наслідків, обумовлених пандемією коронавірусу COVID-19, ОТП Банк розглядає питання щодо врегулювання заборгованості за кредитними договорами, виконання яких забезпечене іпотеками, а також за споживчими беззаставними договорами. Процес реструктуризації відбувається он-лайн та не потребує відвідування відділення банку.

Дізнатися більше інформації щодо реструктуризації кредитної заборгованості можна за посиланням

ВАЖЛИВО: прохання повідомляти про можливі труднощі щодо оплати кредитних платежів до настання дати платежу. Це допоможе зберегти гарну кредитну історію та дозволить і надалі користуватись кредитними коштами.

Що робити, якщо строк дії картки закінчився у березні/квітні?

ОТП Банк продовжив роботу усіх платіжних карток, строк дії яких закінчується у березні та квітні. Після закінчення карантину клієнтам потрібно звернутися до відділення ОТП Банку для отримання перевипущеної картки у звичайному режимі.

Якщо виникла необхідність отримати нову картку або замінити діючу картку (наприклад, через фізичне пошкодження), в ОТП Банку працює адресна кур’єрська доставка карток протягом 2 днів.

В мене зламався холодильник, чи можна купувати товари (техніку) в кредит не виходячи з дому?

Так, ви можете оформити кредит вдома без будь-яких труднощів.

Чи можна здійснити валютообмінні операції та оплатити комуналку он-лайн?

Завдяки веб-версії ОТР Smart оплатити комунальні послуги можна вдома за лічені хвилини.

Окрім того, OTP Smart надає можливість обміняти/придбати валюту онлайн лише в один клік за вигідним курсом безготівкового ринку. До того ж без будь-яких труднощів та відвідин відділення можна погасити кредит, а також відкрити строковий депозит і отримати у такому разі +1% до ставки.

Чи можна проводити валютні платежі без відвідування банку?

Завдяки веб-версії ОТР Smart ви можете відправляти валютні платежі за кордон.

Якщо у вас виникають запитання, будь ласка, пишіть нам у месенджери: Viber, Telegram, Facebook Messenger.

ОТП Банк турбується про ваше здоров’я і докладає максимум зусиль для того, аби вам було з нами комфортно.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація