UA

Пільговий період для оплати кредитів продовжено

ОТП Банк подовжує пільговий період без штрафів і пені за прострочення виплат за споживчими кредитами до 30 червня 2020 року.

Звертаємо вашу увагу, що на законодавчому рівні регулюються лише строки погашення кредитних платежів у травні та червні. Але суму, яка прописана в договорі, необхідно буде сплатити у повному обсязі.

Якщо зараз у вас немає змоги внести частково або повністю кредитний платіж, Банк надає можливість оформити реструктуризацію кредиту віддалено, без відвідування відділення.

Звертаємо вашу увагу, що такий процес не розпочинається автоматично. Законодавство регулює пільговий період, але клієнт має звернутися до банку й оформити реструктуризацію особисто. Пам’ятайте, що вчасне звернення до фінустанови допоможе зберегти гарну кредитну історію.

Дізнайтеся більше інформації про реструктуризацію кредиту за посиланням.

Якщо у вас залишилися запитання, будь ласка, зверніться до чат-бота або консультанта у будь-якому месенджері (Viber, Telegram, Facebook Messenger).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація