UA

ОТП Банк зберіг статус уповноваженого банку ПФУ з виплати пенсій з 1 вересня п.р.

ОТП Банк зберіг статус уповноваженого банку ПФУ з виплати пенсій з 1 вересня п.р.

ОТП Банк увійшов до переліку уповноважених банків Пенсійного фонду України, які з 1 вересня п.р. надаватимуть держвиплати громадянам, які отримали право виходу на заслужений відпочинок. Про це повідомив ПФУ.

Українці, які одержували пенсійні виплати за допомогою "Укрпошти" без доставки та з доставкою за адресою фактичного мешкання або реєстрації, до 1 вересня п.р. повинні будуть перейти на банківське обслуговування, а саме —обрати фінансову установу, відкрити в ньому рахунок та подати заяву про виплату держдопомоги до органу Пенсійного фонду за місцем проживання. Також, заяву можна буде залишити у відділенні банку, співробітники якого передадуть його до органу ПФУ.

Особам, які не виберуть банк, після 1 вересня 2021 року виплату пенсії буде переведено на поточний рахунок в АТ «Ощадбанк», який буде відкритий за зверненням органу Пенсійного фонду України, про що одержувача буде письмово проінформовано.

Згідно з постановою КМУ від 29.03.2021 р. № 277 “Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”, до першого вересня 2021 року Пенсійний фонд України проведе перший конкурс для відбору організацій, які здійснюватимуть виплату і доставку пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів в межах України для окремих категорій громадян. До його проведення виплату і доставку пенсій буде здійснювати АТ «Укрпошта».

ОТП Банк є уповноваженим банком Пенсійного Фонду України з травня 2018 р. та пропонує клієнтам відкриття пенсійних карток для отримання пенсій та соціальної допомоги у 86 відділеннях по всій Україні.

Детальніше про послуги ОТП Банку для пенсіонерів за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація