UA

У відділеннях ОТП Банку можна отримати допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН

У відділеннях ОТП Банку можна отримати допомогу від Всесвітньої продовольчої програми ООН

ОТП Банк продовжує підтримувати громадян, які внаслідок окупації, військових дій або ворожих обстрілів були вимушені покинути свої домівки. Зокрема, внутрішньо переміщені особи з найбільш вразливих категорій населення можуть отримати грошову допомогу від гуманітарної організації ООН World Food Programme через платіжну систему Western Union у відділеннях ОТП Банку.

Щоб дізнатися, як зареєструватися і надіслати дані для виплат, перейдіть на сайт Всесвітньої продовольчої програми ООН. Щойно надання допомоги буде затверджено і надійде SMS-повідомлення про можливість отримання переказу, завітайте у відділення ОТП Банку з документом, що засвідчує особу. Повідомте дані, що стосуються переказу: контрольний номер, відправника, суму переказу та отримайте свої кошти.

Окрім цього внутрішньо переміщені особи можуть отримати в ОТП Банку ще низку важливих послуг:

Щоб дізнатися, де є найближче до вас відділення OTP Bank, переходьте за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація