UA

ОТП Банк включено в оновлений список уповноважених банків для соціальних виплат

ОТП Банк включено у перелік уповноважених банків, через які здійснюється виплата пенсій, грошової допомоги, виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням та заробітної плати працівникам бюджетних установ. Відповідний оновлений список оприлюднило Міністерство фінансів України 1 лютого 2023 р.

Нагадаємо, ОТП Банк пропонує клієнтам, які отримують пенсійні та соціальні виплати, пенсійну картку Visa «Особлива», що має чимало переваг.

Серед них – нарахування 5% річних на залишок коштів на рахунку клієнта, сертифікат на ліки на 300 грн (деталі уточнюйте у менеджера), підвищена ставка на депозит «Абсолютна перевага»,

спеціальна команда помічників «Лесик з ОТП», які безкоштовно допомагають з будь-яким питанням. Зокрема записують клієнта до лікаря, замовляють квитки, можуть надати контакти волонтерів або віднайти кулінарний рецепт. Поспілкуватися з «Лесиком з ОТП» можна у Вайбері або за номером безкоштовної виділеної лінії: 0 800 50 43 43.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація