UA

ОТП БАНК розпочинає прийом заявок на участь у держпрограмі компенсації вартості вітчизняної с/г техніки від держави

ОТП БАНК розпочинає прийом заявок на участь у держпрограмі компенсації вартості вітчизняної с/г техніки від держави

АТ «ОТП БАНК» як уповноважений Банк долучився до державної програми «Зроблено в Україні» і розпочинає прийом заявок на часткову компенсацію вартості при придбанні сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва.

Відтепер, купуючи техніку від виробників з переліку, затвердженого Міністерством економіки України, аграрії зможуть отримати через Банк компенсацію від держави у розмірі 25% від вартості цієї техніки.

«Цю програму вже давно чекали українські аграрії, у тому числі й наші клієнти. Я впевнений, що вона матиме позитивний вплив на вітчизняний агросектор та на машинобудівну галузь. Наш Банк продовжує реалізацію низки програм кредитування для сільгосптоваровиробників на пільгових умовах, які ми впроваджуємо спільно з партнерами. А відтепер клієнти ОТП БАНК зможуть скористатися ще однією програмою підтримки. Цього разу державною», – наголосив Іван Єрко, керівник проєкту «Агрофабрика» АТ «ОТП Банк».

Для того, щоб отримати компенсацію, потрібно обрати постачальника з переліку на сайті Мінекономіки, придбати у нього необхідну техніку та оплатити її коштами з поточного рахунку, відкритого в ОТП БАНК. Після цього, покупець має подати відповідну заяву до Банку і надати підтверджувальні документи.

Заяву та документи потрібно подати безпосередньо у відділенні ОТП БАНК або дистанційно через систему онлайн-банкінгу Click OTPay. Отримати компенсацію можна буде після того, як Мінекономіки погодить заявку.

Компенсація надається за техніку, придбану з дня затвердження Переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів, тобто з 8 квітня 2024 року.

З повним переліком постачальників можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, ОТП БАНК отримав нагороду від бізнес-порталу Delo.ua та журналу «TOP-100: Рейтинги найбільших» і увійшов у п’ятірку лідерів у номінації «Банк з найкращими умовами для аграріїв».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація